Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κρεμώδες επιδόρπιο κολοκύθας

Πώς να φτιάξετε μια κρεμώδη συνταγή για επιδόρπιο κολοκύθας;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πρώτα από όλα λιώνουμε το βούτυρο, το ανακατεύουμε με μπισκότα σε σκόνη και πιέζουμε καλά τη μεσαίου μεγέθους στρογγυλή φόρμα σφιγμένη με κουτάλι ή ποτήρι και την απλώνουμε στον πάτο.
  2. Στη συνέχεια βάζουμε την κολοκύθα στην κατσαρόλα, ρίχνουμε την κρυσταλλική ζάχαρη, προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και τη μαγειρεύουμε (προσοχή να μην πάρει ο πάτος και να μην καεί η ζάχαρη), ελέγχουμε με τη βοήθεια ενός πιρουνιού. είτε είναι ψημένο είτε όχι.
  3. Περνάμε τα ψημένα κολοκυθάκια από το μπλέντερ και περιμένουμε να κρυώσει.
  4. Από την άλλη βάζουμε στην κατσαρόλα τα απαραίτητα υλικά για την κρέμα (εκτός από τη σαντιγί) και τη ψήνουμε, κλείνουμε τον πάτο της κρέμας που έχει πήξει και αφού βγει η πρώτη φωτιά ρίχνουμε τη σαντιγί. πάνω του και ανακατεύουμε για πέντε λεπτά με τη βοήθεια του μίξερ.
  5. Προσθέτουμε την καρύδα και ανακατεύουμε.
  6. Στη συνέχεια απλώνουμε την κρέμα σιγά σιγά στη βάση χωρίς να χαλάσουμε τη βάση του μπισκότου, και περιμένουμε μισή ώρα να πάρει λίγη συνοχή.
  7. Από πάνω απλώνουμε προσεκτικά τα κολοκυθάκια που περιμένουν και τα διακοσμούμε με καρυδόψιχα ή καρύδα. Καλή τύχη σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν.

Συνταγή για κρεμώδες επιδόρπιο κολοκύθας με φωτογραφία

Κρεμώδες επιδόρπιο κολοκύθαςΚρεμώδες επιδόρπιο κολοκύθας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button