Σχετικά με εμάς

προσφέρει περιεχόμενο, ειδήσεις και υπηρεσίες για πολλά διαφορετικά θέματα. Σύμφωνα με αυτούς τους στόχους και την επικοινωνία με τον χρήστη σε ένα διαδραστικό περιβάλλον, υιοθέτησε ορισμένες αρχές δημοσίευσης. Είναι η πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι αρχές δημοσίευσης είναι η έκφραση των αξιών και των προτύπων που υιοθετούμε. Οι αρχές εδώ διέπουν τις καλές πρακτικές που περιμένουμε από τους δημιουργούς και τους συντάκτες όλου του περιεχομένου, είτε από τον ίδιο είτε από ανεξάρτητη εταιρεία που εργάζεται για , για οποιοδήποτε από τα ακόλουθα μέσα:

ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Τα νέα και το περιεχόμενο στον ιστότοπο δεν μπορούν να δημοσιευτούν χωρίς να ερευνηθούν. Βεβαιωθείτε ότι η αυθεντικότητά τους είναι μια από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας προς αυτή την κατεύθυνση. Να κάνουμε ρεαλιστικές και αμερόληπτες δημοσιεύσεις που δεν παραπλανούν τον κόσμο. Για το λόγο αυτό, η ακρίβεια και η αξιοπιστία βρίσκονται στην κορυφή των κανόνων των συντακτών μας. Στόχος μας για τους χρήστες μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε τα σφάλματα που προκαλούνται από την έλλειψη γνώσης και φροντίδας και να τα διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό.
Σεβόμαστε το δικαίωμα απάντησης και αποποίησης ευθύνης που απορρέουν από ψευδείς δημοσιεύσεις.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Κανείς στο περιεχόμενό μας. να μην τους ταπεινώνουμε ως προς τη φυλή, το φύλο, την ηλικία, την υγεία, τις πολιτικές απόψεις, το κοινωνικό επίπεδο, την κοινωνική άποψη, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις· Φροντίζουμε να μην βλάπτουμε συνειδητά ομάδες όπως παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες και μειονότητες που χρειάζονται προσοχή.
Δεν επιτρέπουμε δημοσιεύσεις για θρησκευτικά και ηθικά ζητήματα να δημιουργούν μίσος και να διαταράσσουν την εθνική ενότητα και ακεραιότητα.
Περιορισμός της ελευθερίας σκέψης, συνείδησης και έκφρασης. Δεν χρησιμοποιούμε περιεχόμενο ή ειδήσεις που είναι συγκλονιστικές ή προσβλητικές για τη γενική κατανόηση της ηθικής, των θρησκευτικών συναισθημάτων και των βασικών θεμελίων.
Δεν χρησιμοποιούμε εκφράσεις που εξευτελίζουν, εξευτελίζουν, συκοφαντούν φυσικά ή/και νομικά πρόσωπα υπό το όνομα της κριτικής.
Αποφεύγουμε τη δημιουργία περιεχομένου που ενθαρρύνει τη βία και τον εκφοβισμό και που βλάπτει τις ανθρώπινες αξίες.
Φροντίζουμε να μην συμπεριλάβουμε λεπτομέρειες και στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν άτομα, να υποκινήσουν το έγκλημα και κυρίως να αναπτύξουν αρνητικά περιστατικά βίαιου εγκλήματος που μερικές φορές περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο ή στις ειδήσεις μας.
Προσέχουμε ότι το περιεχόμενο και οι ειδήσεις μας δεν είναι αντίθετα με τις εθνικές και ηθικές αξίες της κοινωνίας και την οικογενειακή δομή. Αποφεύγουμε δημοσιεύματα που μπορεί να βλάψουν τη δομή της οικογένειας, τη μικρότερη μονάδα της κοινωνίας.
Δεν θα δηλώσουμε κανέναν «ένοχο» εκτός εάν αποδειχθεί ένοχος με δικαστική απόφαση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Θεωρούμε ότι όλα τα στοιχεία των υπηρεσιών μας σέβονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.
Σεβόμαστε το απόρρητο και δεν το παραβιάζουμε χωρίς βάσιμο λόγο. Δεν δημοσιοποιούμε ιδιωτικές συμπεριφορές, επικοινωνίες και συνομιλίες, παρά μόνο σε περιπτώσεις σαφούς δημόσιου συμφέροντος.
Δεν καθιστούμε το διαχωρισμό των ιδιωτικών ζωών αντικείμενο εκπομπής, παρά μόνο όταν το απαιτούν τα δημόσια συμφέροντα.
Δεν χρησιμοποιούμε προσωπικά στοιχεία ή φωτογραφίες άλλων ατόμων ως θέμα περιεχομένου χωρίς άδεια.
Στο περιεχόμενο και τις ειδήσεις μας, φροντίζουμε να μην χρησιμοποιούμε εκφράσεις που υποβαθμίζουν, εξευτελίζουν ή δυσφημούν άτομα και οργανισμούς πέρα ​​από τα όρια της κριτικής.

ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΜΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ

Δίνουμε προσοχή στην παραγωγή του περιεχομένου μας, των υπηρεσιών που παρέχουμε και των θεμάτων που χειριζόμαστε, όχι από μία μόνο οπτική γωνία, αλλά προσθέτοντας πολλές οπτικές γωνίες.
Για το λόγο αυτό, προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικές παρά μεμονωμένες απόψεις.
Αν και οι συντάκτες ιστοτόπων από το κύριο κέλυφος του ιστότοπου όσον αφορά το περιεχόμενο, οι χρήστες μας μπορούν επίσης να συνεισφέρουν στον ιστότοπο. Επομένως, η ποικιλομορφία των ιδεών και η αναπαράσταση διαφορετικών ιδεών είναι απαραίτητα για εμάς.

Back to top button